Prateći moderne svjetske trendove i sukladno razvoju novih tehnologija, projektiramo i opremamo objekte: hotele, restorane, pizzerie, caffe-e, praonice rublja, mesnice, trgovine i pekarnice.
U projektiranju vodimo računa o:
• važećim propisima i HACCP zahtjevima
• individualnim zahtjevima investitora
• najnovijim spoznajama i tehnologijama u gastro industriji
• novim trendovima - zdrava prehrana, show cooking...
• ekonomičnosti i ekonomskoj isplativosti projekta
• uvjetima rada osoblja i funkcionalnosti
Posebnu pažnju posvećujemo tehnološkim projektima ugostiteljskih objekata, gdje nudimo cjelovitu uslugu “ključ u ruke”:
• izrada tehnološkog projekta u suradnji s investitorom
• izrada specifikacije opreme sa procijenom budget-a
• izrada projekta priključaka uređaja (mikrolokacija)
• proizvodnja i nabava opreme
• kontrola izvedenih instalacija te usklađivanje s opremom
• isporuka i montaža opreme, puštanje u pogon
• obuka korisnika za rad na opremi
• primopredaja objekta sa potrebnom dokumentacijom